Het goede doel

2022

De kosten van de organisatie worden evenals de andere jaren grotendeels door sponsorgelden gedekt. Dit betekent dat het inschrijfgeld naar het goede doel gaat.

Het goede doel voor dit jaar betreft het inrichten van een jongerenplein bij het A-Movement clubhuis aan de Nieuweweg in Hoogezand.

A-Movement is een jongerenplek en onderdeel van het Kwartier Zorg & Welzijn in de gemeente Midden Groningen. Met dit jongerenplein proberen ze de jongeren die op diverse plekken in de gemeente Midden Groningen zijn naar een centrale plek te krijgen. Op deze plek zijn jongerenwerkers aanwezig waar ze naar behoeven gebruik van kunnen maken.

Het plein gaat bestaan uit een skatebaan, plek met vuurkorf een plek voor sportactiviteiten en overige activiteiten die door de jongeren zelf geïnitieerd worden of door de jongerenwerkers van A-Movement opgezet worden.

Wij hopen als Rotary en Rally Noord-Nederland op deze manier te kunnen bijdragen aan een omgeving voor de jongeren in de samenleving die het (iets) moeilijker hebben.

Uiteraard hopen wij van harte dat we door jullie bijdrage een stevige donatie kunnen doen aan het jongerenplein.

PS: Indien u als sponsor een extra bedrag wilt storten voor dit goede doel, dan is een email zeer welkom (ingriddrenth@gmail.com)!