Het goede doel

2024

De kosten van de organisatie worden evenals de andere jaren grotendeels door sponsorgelden gedekt. Dit betekent dat het inschrijfgeld naar het goede doel gaat.

Het goede doel voor dit jaar betreft:

Knuffelvriendjes voor geopereerde kanjers!

Jaarlijks worden er gemiddeld 4.500 kinderen geopereerd in het Beatrix Kinderziekenhuis. Operaties kunnen erg spannend zijn. Daarom is er in het Beatrix Kinderziekenhuis veel aandacht voor afleiding en stress-, pijn- en angstvermindering voor de jonge patiënten.

Ons Knuffelvriendje is van grote betekenis voor kinderen. Hij biedt steun en troost na een operatie, tovert een lach op het gezicht en geeft patiënten iets tastbaars om aan vast te houden. Een operatie kan namelijk een grote indruk maken op een kind. Knuffelvriendje is een waardevolle steun voor kinderen en is er wanneer patiënten hem nodig hebben.

We willen graag de vriendschap van ons Knuffelvriendje geven aan patiënten die geopereerd worden in het Beatrix Kinderziekenhuis.

“Het Knuffelvriendje is voor Justin veel meer dan alleen een knuffel, hij betekent ontzettend veel en gaat overal mee naartoe – Femke Boersma, moeder van Justin (11 jaar).”

PS: Indien je als sponsor een extra bedrag wilt storten voor dit goede doel, dan is een email zeer welkom (ingriddrenth@gmail.com)!