Uitnodiging

Wij nodigen u graag uit voor

Rally Noord Nederland

De 5e editie van Rally Noord Nederland wordt weer een gezellig en sportief evenement voor mensen met een klassieker, cabriolet of een duurzame auto. Voor deze laatste categorie laten we auto’s toe die gebruik maken van alternatieve brandstoffen, of een combinatie daarvan. Dus heeft u een hybride, elektrische of waterstofauto, dan staat ook daarvoor de inschrijving open en we maken daarvoor een speciaal klassement!

Hoe ziet de dag eruit

Voor het rijden van de Rally Noord-Nederland maakt het niet uit of u een beginnende of ervaren rallyrijder bent. Uiteindelijk is er wel een klassement, maar de dag draait toch vooral om autorijden, gezelligheid en het goede doel. We starten wederom bij één van onze hoofdsponsoren. Hier ontvangen jullie het routeboek en krijgt men uitleg over de route en de routesystemen.

De rally wordt uitgezet en begeleid door Business Rally Events. Na de lunch starten we met de tweede route. Het eindpunt zal zijn bij de Amshoff in Kielwindeweer waar we onder het genot van een borrel met bittergarnituur de prijsuitreiking zullen houden om vervolgens samen te dineren.

Het

Goede doel

De kosten van de organisatie worden evenals de andere jaren grotendeels door sponsorgelden gedekt. Dit betekent dat het inschrijfgeld voor een groot gedeelte naar het goede doel gaat.

Als Rotary Hoogezand Sappemeer willen we vooral aan de slag (qua handjes en financiën) met de lokale jeugd. De opbrengsten van de rally gaan dit jaar naar het inrichten van een jongerenplein bij het A-Movement clubhuis aan de Nieuweweg in Hoogezand. A-Movement is een jongerenplek en onderdeel van het Kwartier Zorg & Welzijn in de gemeente Midden Groningen.

Dan nog

Tot Slot

Samen een geweldige

Rally Noord Nederland dag

Maak dit goede doel mogelijk door deel te nemen of te sponsoren!

Rotary heeft als lijfspreuk ‘Service above self’: je bent bereid iets van jezelf te geven. Dat kan op deze rallydag door deel te nemen of te sponsoren. Inschrijven kan via deze link.

Voor sponsoren hebben we speciale pakketten, vraag ernaar bij ons organisatieteam!

Tot ziens op 22 mei 2022! We maken er gezamenlijk een geslaagde dag van!

Vriendelijke groet

Organisatie Rally Noord Nederland

Ingrid Drenth
Harriët Setz
Ron Drenth
Christiaan Setz
Johan Boelmans