Graag nodigen wij u (weer) uit voor de 4e editie van

Rally Noord Nederland

Wij nodigen u graag uit voor

Rally Noord Nederland

De 4e editie van Rally Noord Nederland wordt weer een gezellig en sportief evenement voor mensen met een klassieker, cabriolet of een duurzame auto. Voor deze laatste categorie laten we auto’s toe die gebruik maken van alternatieve brandstoffen, of een combinatie daarvan. Dus heeft u een hybride, elektrische of waterstofauto, dan staat ook daarvoor de inschrijving open en we maken daarvoor een speciaal klassement!

Start en Verloop

van de Rally

Voor het rijden van de Rally Noord-Nederland maakt het niet uit of u een beginnende of ervaren rallyrijder bent. Uiteindelijk is er wel een klassement, maar de dag draait toch vooral om autorijden, gezelligheid en het goede doel. We starten wederom bij een van onze hoofdsponsoren Dekens Machinefabriek aan de Vosholen in Sappemeer. Hier ontvangen jullie het routeboek en krijgt men uitleg over de route en de routesystemen. De rally wordt uitgezet en begeleid door Business Rally Events (www.businessrallyevents.nl).  Na de lunch starten we met de tweede route. Het eindpunt zal zijn bij de Amshoff in Kielwindeweer waar we onder het genot van een borrel met bittergarnituur de prijsuitreiking zullen houden. Hierna is er de mogelijkheid voor een speciaal voor ons neergezet lopend buffet.

Het

Goede doel

De kosten van de organisatie worden evenals de andere jaren grotendeels door sponsorgelden gedekt. Dit betekent dat het inschrijfgeld voor een groot gedeelte naar het goede doel gaat. Als Rotary Hoogezand Sappemeer willen de komende jaren vooral aan de slag (qua handjes en financiën) met de lokale jeugd. De opbrengsten van de rally gaan dit jaar naar het jongerenwerk in Midden Groningen. We hopen door jullie deelname het resterende benodigde bedrag te kunnen overhandigen voor een nieuwe jongerenbus. Deze bus zorgt ervoor dat op verschillende plekken in de gemeente de jeugd kan samenkomen voor een spelletje en vragen. Tevens kunnen met deze bus (invalide) jongeren vervoerd worden die anders niet in de gelegenheid zouden zijn om bij activiteiten van het jongerenwerk in Midden Groningen bij te wonen.

Dan nog

Tot Slot

Samen een geweldige

Rally Noord Nederland dag

Dus: maak dit goede doel mogelijk door deel te nemen of te sponsoren! Rotary heeft als lijfspreuk ‘Service above self’: je bent bereid iets van jezelf te geven. Dat kan op deze rallydag door deel te nemen of te sponsoren. Inschrijven kan via de site www.rallynoordnederland.nl.

Voor sponsoren hebben we speciale pakketten, vraag ernaar bij ons organisatieteam!

Tot ziens op 14 juni 2020! We maken er gezamenlijk een geslaagde dag van!

Vriendelijke groet

Organisatie Rally Noord Nederland

Ingrid Drenth

Harriët Setz

Ron Drenth

Christiaan Setz