Uitnodiging

Wij nodigen je graag uit voor

Rally Noord Nederland

De 7e editie van Rally Noord Nederland wordt weer een gezellig en sportief evenement voor iedereen! Of je nu een klassieke auto hebt, een cabriolet of een gewone alledaagse auto.

Hoe ziet de dag eruit

Voor het rijden van de Rally Noord-Nederland maakt het niet uit of je een beginnende of ervaren rallyrijder bent. Uiteindelijk is er wel een klassement, maar de dag draait toch vooral om autorijden, gezelligheid en het goede doel. We starten wederom bij één van onze hoofdsponsoren. Hier ontvang je het routeboek en krijg je uitleg over de route en de routesystemen.

De rally wordt uitgezet en begeleid door Business Rally Events. Na de lunch starten we met de tweede route. Waar de finish zal zijn is nog een verrassing! Het is in ieder geval een mooie locatie ergens in Midden-Groningen, waar we onder het genot van een hapje en een drankje de prijsuitreiking zullen houden om vervolgens samen te dineren.

Het

Goede doel

De kosten van de organisatie worden evenals de andere jaren grotendeels door sponsorgelden gedekt. Dit betekent dat het inschrijfgeld naar het goede doel gaat.

Dit jaar hebben we gekozen voor:

Knuffelvriendjes voor geopereerde kanjers!

Jaarlijks worden er gemiddeld 4.500 kinderen geopereerd in het Beatrix Kinderziekenhuis. Operaties kunnen erg spannend zijn. Daarom is er in het Beatrix Kinderziekenhuis veel aandacht voor afleiding en stress-, pijn- en angstvermindering voor de jonge patiënten.

Ons Knuffelvriendje is van grote betekenis voor kinderen. Hij biedt steun en troost na een operatie, tovert een lach op het gezicht en geeft patiënten iets tastbaars om aan vast te houden. Een operatie kan namelijk een grote indruk maken op een kind. Knuffelvriendje is een waardevolle steun voor kinderen en is er wanneer patiënten hem nodig hebben.

We willen graag de vriendschap van ons Knuffelvriendje geven aan patiënten die geopereerd worden in het Beatrix Kinderziekenhuis.

“Het Knuffelvriendje is voor Justin veel meer dan alleen een knuffel, hij betekent ontzettend veel en gaat overal mee naartoe – Femke Boersma, moeder van Justin (11 jaar).”

Dan nog

Tot Slot

Samen een geweldige

Rally Noord Nederland dag

Maak dit goede doel mogelijk door deel te nemen of te sponsoren!

Rotary heeft als lijfspreuk ‘Service above self’: je bent bereid iets van jezelf te geven. Dat kan op deze rallydag door deel te nemen of te sponsoren. Inschrijven kan via deze link.

Voor sponsoren hebben we speciale pakketten, vraag ernaar bij ons organisatieteam!

Tot ziens op 9 juni 2024! We maken er gezamenlijk een geslaagde dag van!

Vriendelijke groet

Organisatie Rally Noord Nederland

Ingrid Drenth 06-46262692
Christiaan Setz 06-51854315
Harriët Setz 06-20898306
Johan Boelmans 06-22904444
Annemarie Holland 06-22713188
Andre Hindriks 06-23345552