Rally

Noord-Nederland

Wij nodigen je graag uit voor

Rally Noord Nederland

Beste rallyrijder!

Rotary Hoogezand-Sappemeer nodigt je graag uit voor haar 7e Rally Noord-Nederland op zondag 9 juni 2024.

Het belooft een gezellig en sportief sportevenement te worden. Of je nu een klassieke auto, cabriolet of gewone alledaagse auto hebt, iedereen mag deelnemen! Voor de ervaren rallyrijder hebben we de sportklasse en de minder ervaren rallyrijders kunnen meedoen aan de toerklasse.

Kortom, poets je mooiste, oudste of nieuwste auto van stal en meld je vandaag nog aan! Inschrijven kan hier

De Route

De Rally Noord Nederland wordt o.a. gereden door het mooie gebied van de provincies Groningen en Drenthe. Dit jaar verzamelen en starten we bij Van Mossel MG in Tynaarlo. Waar vandaan je een prachtige route rijdt in een natuurrijke omgeving. Uiteraard wordt er onderweg ook gezorgd voor wat te eten en te drinken en regelen we een heerlijke lunch, waarna je fit en scherp aan de middag kunt starten.

Business Rally Events
De rally wordt, zoals elk jaar, uitgezet in samenwerking met Business Rally Events. Bekend als organisator van verschillende rally’s zoals de Silverlegrally, Ride 4 Light en niet te vergeten de Beaujolais Trophy Rally’s. Kortom garantie voor en goede en mooie route.

Business Rally Events verzorgt voor Rally Noord Nederland een interessante, goed uitgezette route van plusminus 130 kilometer. Het rally evenement is meer dan alleen de beleving van autorijden. Het is een samenwerking tussen bestuurder en navigator. De navigator wijst de bestuurder aan de hand van de kaarten de weg en de bestuurder let op de controles langs de route. Er wordt gebruik gemaakt van diverse kaartleessystemen (routesystemen) zoals de bekende bolpijl, kaartfragmenten met ingetekende punten en fotoherkenning. Er worden diverse opdrachten en controles ingebouwd om tot een eindklassering te komen. Het is dus geen snelheidsrit, maar het gaat erom dat je met een rustig gemiddelde snelheid de rally probeert te rijden. Genietend van de prachtige omgeving en zorgen voor een goede samenwerking!

Afsluiting rally
Na afloop van de rally is er weer uitgebreid de mogelijkheid om, onder het genot van een hapje en een drankje, met elkaar te praten. Waar dit zal plaatsvinden is voor dit jaar nog een verrassing, maar het zal ergens in Midden-Groningen zijn. Tevens is er aansluitend op de prijsuitreiking de mogelijkheid om aan te schuiven bij het rallydiner.

Een rallyschild, deurnummers (stickers) en deskundige begeleiding maken onderdeel uit van deze gezellige en sportieve dag.

Het Goede Doel

Rally Noord-Nederland zal, zoals elk jaar, het batig saldo van de rally doneren aan een (regio gebonden) goed doel. Wilt je weten welk goed doel wij dit jaar steunen? Kijk dan bij ‘Het Goede Doel’

De Kosten

Het inschrijfgeld voor de Rally Noord-Nederland is slechts €145,- per equipe. Hiervoor heb je onder andere een zeer geslaagde rally en meer. Kijk voor meer informatie op inschrijfgeld. Het afsluitende diner kost €37,50 per persoon.

Dan nog

Tot Slot

Samen een geweldige dag

We hopen op vele enthousiaste aanmeldingen, zodat we er samen een gezellige dag van kunnen maken en een mooi bedrag op kunnen halen voor het goede doel. Het maximaal aantal deelnemende voertuigen is 75 equipes. Schrijf je daarom zo snel mogelijk in via het inschrijfformulier.

Graag tot ziens op zondag 9 juni 2024!

Doe mee! Kom kijken! Of sponsor dit geweldige evenement voor het goede doel.

Vriendelijke groet

Organisatie Rally Noord Nederland

Ingrid Drenth 06-46262692
Christiaan Setz 06-51854315
Harriët Setz 06-20898306
Johan Boelmans 06-22904444
Annemarie Holland 06-22713188
Andre Hindriks 06-23345552