Rally

Noord-Nederland

Wij nodigen u graag uit voor

Rally Noord Nederland

Beste liefhebber van mooie wagens zoals een klassieker, cabriolet, oldtimer of andere bijzondere auto,

Rotary Hoogezand-Sappemeer nodigt u graag uit voor haar 4e Rally Noord Nederland. Zet u alvast zondag 30 mei 2021 in uw agenda?

Rally Noord Nederland wordt een gezellig en sportief sportevenement voor mensen met een klassieke auto, oldtimer of een cabriolet. Maar heeft u een bijzondere auto dan kunt u na goedkeuring van de organisatie ook deelnemen. Aan de Rally Noord Nederland kunnen mensen op verschillende niveau’s deelnemen. Een uitdagende rally voor ervaren en minder ervaren rallyrijders.

Kortom, haal uw mooiste auto van stal waarvan u overtuigd bent dat deze de Rally Noord Nederland extra glans geeft en meld u vandaag nog via het inschrijfformulier aan bij de organisatie.

Christiaan Setz Ingrid Drenth Ron Drenth Harriët Setz

Organisatie Rally Noord Nederland

Het

Programma

Het programma voor zondag 30 mei 2021, maar zal er globaal als volgt uitzien:

09.00 uur inschrijven en verzamelen met koffie/thee

16.30 prijsuitreiking en borrel, mogelijk gemaakt door Restaurant de Amshoff Kiel-Windeweer

De

Route

De Rally Noord Nederland wordt o.a. gereden door het mooie gebied van de provincies Groningen en Drenthe. We verzamelen en vervolgens starten bij de Dekens Groep aan de Vosholen in Sappemeer. U zult een prachtige route rijden en unieke en verrassende locaties aandoen. De kans is groot dat wij vergezeld worden door een heerlijk voorjaarszonnetje welke de route extra glans zal brengen. Onderweg hebben wij een zeer geschikte locatie gevonden om lijf en ledermaten te ontzien en weer aan te kunnen sterken voor de tweede proef. Op de, nog geheim te houden lokatie, van de lunch wordt goed voor u gezorgd om de middag weer fit en scherp te kunnen starten.

logo-bisn-event1

De rally zal worden uitgezet in samenwerking met Business Rally Events, alom bekend als organisator van verschillende rally’s zoals de Silverlegrally, Ride 4 Light en niet te vergeten de Beaujolais Rally’s . Voor de kenners garantie voor en goede en
mooie route.

Business Rally Events verzorgt voor Rally Noord Nederland een interessante, goed uitgezette route van plusminus 130 kilometer. Het rally evenement is meer dan alleen de beleving van autorijden. Het is een samenwerking tussen bestuurder en navigator. De navigator wijst de bestuurder aan de hand van de kaarten de weg en de bestuurder let op de controles langs de route. Er wordt gebruik gemaakt van diverse kaartleessystemen (routesystemen) zoals de bekende bolpijl, kaartfragmenten met ingetekende punten en fotoherkenning. Er worden diverse opdrachten en controles ingebouwd om tot een eindklassering te komen. U rijdt dus geen snelheidsrit maar u rijd met een rustig gemiddelde snelheid door de prachtige omgeving van onze mooie provincies Groningen en Drenthe. Kortom: genieten en samenwerken!

Na afloop van de rit is er uitgebreid de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar te praten. Dit zal plaatsvinden en wordt aangeboden door Restaurant de Amshoff in Kiel-Windeweer. Tevens is er aansluitend op de prijsuitreiking de mogelijkheid om aan te schuiven bij het lopend rallydiner.

Een rallyschild, deurnummers (stickers) en deskundige begeleiding maken onderdeel uit van deze gezellige en sportieve dag.

RNN2018000135
RNN2018000103

De

Goede doelen

Rally Noord Nederland zal het batig saldo van de rally doneren aan 2 (regio gebonden) goede doelen. Wilt u weten welke goede doelen wij steunen kijkt u dan onder de link goed doel.

De

Kosten

Het inschrijfgeld voor de Rally Noord Nederland is slechts €135,- per equipe. Hiervoor heeft u onder andere een zeer geslaagde rally en meer. Kijkt u hiervoor op de link inschrijfgeld.

Dan nog

Tot Slot

Samen een geweldige

Rally Noord Nederland dag

We hopen op vele enthousiaste aanmeldingen zodat we er samen een gezellige dag van kunnen maken en een mooi bedrag op kunnen halen voor het goede doel. Het maximale aantal deelnemende voertuigen is 75 stuks. Schrijf u daarom bijtijds in middels het inschrijfformulier.

Geen geschikt vervoermiddel? U bent natuurlijk van harte welkom om dit evenement met de vele mooie, leuke, klassieke en bijzondere auto’s te komen bekijken.

Graag tot ziens op 30 mei 2021!

Doe mee! Kom kijken! Of sponsor dit geweldige evenement voor het goede doel.

Vriendelijke groet

Organisatie Rally Noord Nederland

Christiaan Setz 06 – 5185 4315
Ingrid Drenth 06 – 4626 2692