Rally

Noord-Nederland

Wij nodigen u graag uit voor

Rally Noord Nederland

Beste liefhebber van mooie wagens zoals een klassieker, cabriolet, oldtimer of andere bijzondere auto,

Rotary Hoogezand-Sappemeer nodigt u graag uit voor haar 6e Rally Noord-Nederland. Zet u alvast zondag 11 juni 2023 in uw agenda?

Rally Noord Nederland wordt een gezellig en sportief sportevenement voor mensen met een klassieke auto, oldtimer of een cabriolet. Maar heeft u een andere bijzondere auto dan kunt u na goedkeuring van de organisatie ook deelnemen. Aan de Rally Noord Nederland kunnen mensen op verschillende niveau’s deelnemen. Een uitdagende rally voor ervaren en minder ervaren rallyrijders.

Kortom, haal uw mooiste auto van stal waarvan u overtuigd bent dat deze de Rally Noord Nederland extra glans geeft en meld u vandaag nog aan via het inschrijfformulier.

De Route

De Rally Noord Nederland wordt o.a. gereden door het mooie gebied van de provincies Groningen en Drenthe. We verzamelen en starten bij het Aletta Jacobs College in Hoogezand. U zult een prachtige route rijden en unieke en verrassende locaties aandoen. De kans is groot dat wij vergezeld worden door een heerlijk voorjaarszonnetje welke de route extra glans zal brengen. Onderweg hebben wij een zeer geschikte locatie gevonden om lijf en ledematen te ontzien en weer aan te kunnen sterken voor de tweede proef. Op de, nog geheim te houden lokatie, wordt er goed voor u gezorgd met een lunch om de middag weer fit en scherp te kunnen starten!

Business Rally Events
De rally wordt uitgezet in samenwerking met Business Rally Events, alom bekend als organisator van verschillende rally’s zoals de Silverlegrally, Ride 4 Light en niet te vergeten de Beaujolais Trophy Rally’s. Voor de kenners garantie voor en goede en mooie route.

Business Rally Events verzorgt voor Rally Noord Nederland een interessante, goed uitgezette route van plusminus 130 kilometer. Het rally evenement is meer dan alleen de beleving van autorijden. Het is een samenwerking tussen bestuurder en navigator. De navigator wijst de bestuurder aan de hand van de kaarten de weg en de bestuurder let op de controles langs de route. Er wordt gebruik gemaakt van diverse kaartleessystemen (routesystemen) zoals de bekende bolpijl, kaartfragmenten met ingetekende punten en fotoherkenning. Er worden diverse opdrachten en controles ingebouwd om tot een eindklassering te komen. U rijdt dus geen snelheidsrit maar u rijd met een rustig gemiddelde snelheid door de prachtige omgeving van onze mooie provincies Groningen en Drenthe. Kortom: genieten en samenwerken!

Afsluiting rally
Na afloop van de rit is er uitgebreid de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar te praten. Dit zal plaatsvinden en wordt aangeboden door Restaurant de Amshoff in Kiel-Windeweer. Tevens is er aansluitend op de prijsuitreiking de mogelijkheid om aan te schuiven bij het lopend rallydiner.

Een rallyschild, deurnummers (stickers) en deskundige begeleiding maken onderdeel uit van deze gezellige en sportieve dag.

Het Goede Doel

Rally Noord-Nederland zal het batig saldo van de rally doneren aan een (regio gebonden) goed doel. Wilt u weten welk goed doel wij steunen kijkt u dan bij ‘Het Goede Doel’

De Kosten

Het inschrijfgeld voor de Rally Noord-Nederland is slechts €135,- per equipe. Hiervoor heeft u onder andere een zeer geslaagde rally en meer. Kijkt u voor meer informatie op inschrijfgeld. Het afsluitende diner kost €37,50 per persoon.

Dan nog

Tot Slot

Samen een geweldige dag

We hopen op vele enthousiaste aanmeldingen zodat we er samen een gezellige dag van kunnen maken en een mooi bedrag op kunnen halen voor het goede doel. Het maximale aantal deelnemende voertuigen is 75 stuks. Schrijf u daarom bijtijds in middels het inschrijfformulier.

Geen geschikt vervoermiddel? U bent natuurlijk van harte welkom om dit evenement met de vele mooie, leuke, klassieke en bijzondere auto’s te komen bekijken.

Graag tot ziens op zondag 11 juni 2023!

Doe mee! Kom kijken! Of sponsor dit geweldige evenement voor het goede doel.

Vriendelijke groet

Organisatie Rally Noord Nederland

Ingrid Drenth 06-46262692
Christiaan Setz 06-51854315
Harriët Setz 06-20898306
Ron Drenth 06-54727734
Johan Boelmans 06-22904444
Annemarie Holland 06-22713188